Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

08 april, 2010

Busy Signal gästar Million Stylez

Svenska Reggaebloggen hade kontakt med Million Stylez häromdagen och fick ytterligare klarhet i hans skivsläpp. Everyday, som skivan heter, släpps 26 maj. Den släpps av Adonai Music, Million Stylez eget bolag, genom Universal Music. Jag tänker inte gå in mer på hur det funkar. Istället kan bloggen i dag avslöja att skivan innehåller samarbeten med Busy Signal, Don Carlos och Gentleman för att nämna några prominenta gäster. Förstås är första singeln Supastar också med. Brittiske producenten Curtis Lynch ligger bakom två av spåren.

Än så länge har Svenska Reggaebloggen inte hört mycket från skivan, men det är glädjande att spåret med Don Carlos kom med på skivan. En snutt av låten spreds på YouTube i höstas och blev snabbt en favorit hos många. Här nedan får ni en chans till att höra smakprovet. I vintras hade bloggen en intervju med Million Stylez om kommande skivan, läs gärna den igen. Då lovade han "ni kommer få höra en stor variation från roots, dancehall och några crossovers men den röda tråden kommer att vara positiva budskap i varje låt".

Här får ni hela spårlistan till albumet Everyday:

1. Love We Deal With
2. Everyday
3. As Mi Forward (feat. Busy Signal)
4. Young Gunz (feat. Joey Fever)
5. Dancehall Nice Again
6. Ya Hibiti
7. Supastar
8. Lookin
9. Wine Pon Me
10. Born In The System
11. World Crisis (feat. Don Carlos)
12. Help Is On The Way (feat. Gentleman)
13. Oneness
14. Me And You
15. Jah Is Worthy

1 kommentar:

Erik sa...

Sweet att han tog med World Crisis. Det är en riktigt tungviktare. Likaså Young Gunz och Love We A Deal With som också är med.

Kan för övrigt också varmt rekommendera Bunji Garlin & Million Stylez med Long Time som kom som singel för en tid sedan. Boom!