Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

11 april, 2010

Governor Andy på gång

Det har läckt ut lite information om Governor Andys kommande musikprojekt. Han har nyligen börjat spela in sång till sitt nästa skivsläpp. Vad det är för stil, när det släpps och andra detaljer har jag ingen aning om. Governor Andy har hittills inte visat intresse för Svenska Reggaebloggens frågor, trots flera försök under drygt ett halvårs tid. Men håll ut, så småningom kommer även Guvernören prata med bloggen och då blir det bra.

I en intervju med SVT:s regionala program Tvärsnytt i augusti pratade Governor Andy om att han jobbade med två skivor som han hoppades bli klar med före jul 2009. Ingen är färdig än vad vi vet.

1 kommentar:

Vegaland sa...

Det där med att vilja sprida reggaen och dess positiva vibe kanske bara är en läpparnas bekännelse som herr Andy använder sig när gammelmedia hör av sig till honom...

...säg att det är från DN nästa gång.