Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 april, 2010

Vill vi välja Kapten Röd-låtar?

Sammanställandet av nästa album med Kapten Röd är igång. Enligt Mr. Gillis Bengtsson så finns det närmare 17 låtar eller låtidéer som ska kokas ner till 10-12 låtar på den färdiga plattan. Nu är Gillis jävig som skivbolagssnubbe men "några riktiga klubbhits, reggaerootsdängor och något åt hiphophållet. Bra texter som varvar allvar, humor med sociala kommentarer" utlovas.

Skivan som skulle vara färdig senast i maj har landat på 16 juni som ett preliminärt releasedatum.

10 spelningar minst blir det till sommaren, men Peace & Love-festivalen verkar de vilja spara till 2011.

Och så avslutningsvis den roligaste nyheten från SwingKids och Kapten Röd-håll i dag. De vill bjuda oss lyssnare på smakprov för att vara med i urvalsprocessen. Så här skriver Gillis Bengtsson i sin blogg:

"Björn (Kapten Röd) känner dock att han gärna vill få lite sista input från fans och folk i allmänhet kring de nya idéerna och musiken. Eventuellt kommer vi nu faktiskt inom kort lägga ut lite smakprov av låtidéer bara för att han skall få lite sista pepp i spurten av allt arbete med de nya låtarna. Frågan lyder: Hur nyfiken är du på att också få tjuvlyssna på nytt material till Kapten Röds kommande platta?"

Vi är rätt nyfikna va? Bombardera Gillis kommenterarsspår så vi får höra lite musik från Kaptenen snarast! :)

3 kommentarer:

MrG sa...

Tjohej!
Gött du sprider nyheten, emn vi kommer inte "avboka" Peace & Love för Kaptens del för han har ju aldrig varit bokad dit i år ens

;D

Prince Herring sa...

Tjenare! Självklart sprider jag nyheten då många av mina läsare bryr sig mycket om Kaptenen.

Jag har rättat min felskrivning om P&L. Sorry. :)

MrG sa...

gott å höra. Hade inte förväntat mig annat heller av Reggaebloggens läsare ;)

trevlig helg