Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

23 april, 2010

Våren och Bobban firas i Skärblacka

När snön faller över Uppland i slutet på april så känns våren långt borta. Men om bara några veckor så kommer ett riktigt vårtecken, nämligen konserten i Skärblacka till Bob Marleys minne lördag 15 maj. Marley skulle fyllt 65 år om han fortfarande levt.

Svenska Reggaebloggen var i kontakt med en av grundarna, Janne Karlsson som är trummis i Kalle Baahs, och fick veta vad som händer på årets händelse i Skärblacka.

I år spelar ett antal lokala band: Small Axe, Drama Roots, Gräsrot, Under Våren och Kalle Baah, alla från Skärblacka. Dessutom kommer Syster Sol, Kapten Röd (båda kompas av Hot This Year Band), First Light, Oskar Franzén, Shure Brothers, Akosia och Jubal.

Som vanligt är konserten utomhus och gratis.

Inga kommentarer: