Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

27 april, 2010

Bunny Wailer tillbaka till Uppsala

Med exakt 100 dagar kvar så har Uppsala Reggae Festival precis släppt nästa omgång med artister. Följande är nu också inbokade: Bunny Wailer, Anthony B, Jah Cure, Midnite, Natural Way, Stone Love Movement, Meditative Sounds feat. Kenny Knots, Labyrint och I Mosa.

Många gamla kända namn och det är förstås jättekul att Bunny Wailer kommer tillbaka. Som inflyttad Uppsalabo för inte så många år sedan är det kul att Natural Way spelar igen. För er som inte vet så är det Daddy Naturals gamla band. Släppte en riktigt bra platta i mitten på 1990-talet och har comebackspelat på festivalen tidigare. Labyrint-kollektivet stod ju för några starka MP3:or förra året (tänker främst på Jaccos När mörkret faller). Stone Love Movement? Någon som kan tycka till om den jamaicanska akten?

Tidigare klara bokningar var Gentleman & The Evolution, Misty In Roots, Kalle Baah, Kapten Röd, Channel One Sound (UK), Serengeti och Slag Från Hjärtat.

Så! Släpp loss åsikterna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Anthony B, Bunny Wailer, Jah Cure, Midnite, hur fett?!

Erik sa...

Jag är tyvärr inte övertygad av den här artistomgången heller, även om det är flera tunga namn. Såg Bunny Wailer på Gröna Lund förra året och han är ju rätt seg. Är inte heller något stort Jah Cure-fan. Anthony B och Midnite kan nog bli bra. Kenny Knotts också. En av årets intressantare bokningar tycker jag annars är Fantan Mojah till Öland Roots.

Men jag ska absolut inte klaga. Det är ju grymt att så många tunga namn kommer, även om ingen är någon av mina favoriter.

odhedlund sa...

Tycker det verkar bli en fin line-up, som vanligt på URF.

Choppa sa...

Stone Love = Legendariskt sound, ett av de största på jamaica under slutet av 80-talet och 90-talet. Fortfarande Gigants ina di business