Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

18 april, 2010

Spansk reggae i Sverige

En svensk-chilensk artist som gör sin reggae enbart på spanska är I Mosa. Nyligen släppte han en video till sin låt Jah Musik.

3 kommentarer:

Jörgen sa...

Gillar starkt detta! Lite Alborosie-knorrande i rösten sådär... Jag håller just nu på att putsa upp min spanska inför en resa till Colombia, så reggae på spanska är ju perfekt! :)

Har I Mosa några spelningar på gång i Sverige månntro?

Prince Herring sa...

Jag har försökt luska mer med honom men vi föll på språkförbistringar. Hans svenska var bättre än min spanska men det hjälpte inte. Hade ambitionen att skriva en text om honom.

Hursomhelst, han spelade i Uppsala för någon vecka sedan, på något hotell. Jag tror han skulle behöva någon promotor i Sverige, verkar vara mer ordnat utomlands. Men jag vet inte. Min spanskakunskap är i princip obefintlig.

Anonym sa...

Snacka med Concrete Steppa om det inte går att styra info, Oliver Martin Henriquez har ju varit med och fixat videon.. pz