Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

10 april, 2010

Sheya Missions album snart klart

För drygt två månader sedan så försökte Svenska Reggaebloggen intervjua Sheya Mission, som lovordas från producenthåll i Reggaesverige. Hon var inte sugen på en intervju.

- Det är ett medvetet val. Jag brukar tacka nej till intervjuer och artiklar. Dels har det att göra med att jag är rätt blyg när det gäller den typen av uppmärksamhet, vill hellre låta musiken tala, dels så har jag en förhoppning om att de som hör mina låtar ska få göra det opåverkade av info om mig som person, mejlade hon till svar då.

Nu är debutplattan hos tryckeriet, och bloggen är mycket nyfiken på vad hon lämnar ifrån sig. Några låtar med henne finns på MySpace och på hennes hemsida.

- Sheya Mission är i min mening en helt unik artist med äkta reggaedjup och andliga vibbar. Den typen av artist som fanns förr; Congos, Hugh Mundell, Pablo Gad osv, berättade Jonahgold på Goldheart Music för Svenska Reggaebloggen tidigare i vintras.

Snacka om att väcka intresset för rootsfansen.

1 kommentar:

Vegaland sa...

Jag tror på stordåd från hennes sida. Hennes röst är gudomlig. I kombination med en god produktion kommer det bli kalas.