Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

08 mars, 2010

Dimma, motljus och försening

Skurkarna från Stockholm har sin comeback på gång, det har Svenska Reggaebloggen skrivit om tidigare. Ital Skurks singel har dock dröjt lite. Dimma & Motljus släpps 31 mars istället för slutet på februari som det var tänkt. Orsaken?

- Den har varit klar ett tag. Vi har frusit fast med allt bara, blir lätt så när det går 15 snart 16 barn på 7 bandmedlemmar, skriver Pierre Lindsjöö i ett mejl.

Bloggen har fått sig ett smakprov på singeln, lyssnar på den inom kort. Singeln kommer släppas digitalt med en dubversion, sedan kommer ett fåtal 7"-singlar finnas också, meddelar Ital Skurk. Albumet dröjer ytterligare, som ni förstår.

När vi ändå är inne på undanflykter. Bloggredaktionen är dunderförkyld och har dessutom älsklingsdatorn inlämnad på fläktbyte. Det tar cirka två veckor till innan jag är helt tillbaka på bloggbanan. Då ska det hinnas med inskolning på förskolan också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

tja, vart ska man vända sig för att förhandsboka ett singelex tro?
ha det gott/ arvid

Prince Herring sa...

Hej Arvid!

Prova att mejla Vesper Records, vesper@vesper.se.