Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

18 mars, 2010

Sound Of Galore - det nya

Det har legat i startbåset ett tag nu, projektet som till sist blev offentligt. Reggae Galore-redaktionen, med Björn Owen Johansson i spetsen, blir ljudsystem.

- Att vi startar ett sound känns som en naturlig grej. Det har varit på gång länge, i flera år har vi snackat om det, men först nu fanns tiden och initiativet. Soundet drivs av mig och Shirtsman, en selector från Borås, men på sikt räknar vi med att bli flera, berättar Björn Owen Johansson och fortsätter:

- Vi kommer dels att spela på diverse klubbar tillsammans med andra och dels kommer vi arrangera egna grejer i Reggae Galores namn. En hel del är planerat och preliminärbokat redan.

I går släpptes första mixtapet, Dancehall Flashbacks, och i morgon fredag premiärspelar Sound Of Galore på Pustervik i Göteborg när Mysticman uppträder.

Läs gärna också mitt porträtt av Björn Owen Johansson, som publicerades i Svenska Reggaebloggen nyligen.

1 kommentar:

Anonym sa...

fan vad gött med ett system i borås!!