Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 mars, 2010

Nyckelharpa - ny mark?

Svenska Reggaebloggen uppskattar när musiker testar nytt, bryter ny mark. Nu tror jag att Internal Dread är på gång med något fräscht inom reggaen. Har någon använt nyckelharpa förut? Jag tror inte det.

Internal Dread jobbar med sitt matindustri-kritiska album Food. Det är något försenat men alla instrument, sånär som på nyckelharpan, var inspelat häromdagen. Sången återstår också, meddelar han.

Det här är Internal Dreads andra album under 2010, nyligen släpptes Melodica Buffet/Dub Buffet. Där var det också intressant instrumentering i form av dobro, banjo, mandolin, bouzoki och glissentar. Läs gärna Svenska Reggaebloggens recension av årets första skiva från Sveriges dubmästare.

Inga kommentarer: