Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

29 mars, 2010

Följ bloggen enkelt!

I takt med att allt fler upptäcker Svenska Reggaebloggen tänkte jag komma med ett tips. Bli ett fan på Facebook så får du ett meddelande samma minut som bloggen uppdateras. Vad jag vet så är den bloggbevakaren snabbast just nu. Det finns ett otal andra sätt att följa bloggar på men jag rekommenderar Facebook för den som har konto där. Då hjälper ni också till att sprida budskapet om bloggen på ett enkelt sätt.

Vad kul att så många kom med intervjuidéer! En del var redan på gång, annat hade jag inte tänkt på. I den mån artisterna svarar så kommer ni få era önskereportage redan den här veckan!

Inga kommentarer: