Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

27 mars, 2010

Reggaekrock i Uppsala

Nu blir det en sådan där dag i Uppsala där det inträffar flera reggae-händelser samma dag. På Hijazz vid stationen spelar Roots Alliance från Malmö. På Norrlands Nation spelar Ska'n'Ska och på Orange vänder Yared plattor och har gästartister. Som om det inte vore nog, tidigare på kvällen håller Uppsala Reggaevänner sitt första årsmöte. Medlemskap krävs för att delta, men evenemanget på Orange senare på kvällen är en mingelfest för medlemmar och kommande medlemmar.

Vill ni träffa Svenska Reggaebloggen ska ni komma till Orange, men rekommenderar samtliga evenemang och hoppas på färre krockar i framtiden. Borde kunna bli en spelning i veckan istället eller hur?

Inga kommentarer: