Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 mars, 2010

Diegojah och Mysticman till Öland

Två av vårens heta artister är nu inbokade till Öland Roots i juli. Det är Diegojah, som släppte sitt debutalbum som download för någon vecka sedan och så Mysticman som också har sitt debutalbum ute. Svenska Reggaebloggen har recenserat båda och skrivit om dem tidigare. Här kan du läsa om Diegojah och hans skiva, här kan du läsa om Mysticman och hans skiva.

Till Öland kommer också jamaicanen Fantan Mojah. Svenska Reggaebloggen har dålig koll på honom med enligt arrangören är han "en av våra favoriter och därför känns det sjukt kul för oss att presentera Fantan Mojah till Öland Roots 2010. Vi kommer stå mitt i publikhavet och åtnjuta denna själfulla musikaliska prestation, och vi hoppas du står bredvid oss".

Läs mer vad arrangören skriver om sina bokningar här.

4 kommentarer:

Stefan sa...

Mysticmans platta finns att köpa på på CDON

Prince Herring sa...

Tack Stefan för påpekandet. Artikeln är uppdaterad. :)

Stefan sa...

Inga problem ;) Det är inte lätt att veta när Mysticman är så mystisk som han är =) Skivan kom till CDON den 17:e också så det är väl lite fresh ännu.. Big up för det härliga skrivandet du gör iaf.. peace

Anders sa...

Ja, jäklar vilken bokning!!! Efterlängtat att Fantan kommer tillbaka (missade URF-spelningen för några år sen).