Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

11 mars, 2010

Nu kommer boken!

Svenska Reggaebloggen har väntat länge på den, många andra har väntat på den och nu är det klart när den släpps i bokhandeln. Den gick tidigare under arbetsnamnet Dubsjuk, nu heter boken Jamaica-Sverige: tur och retur. Författaren Kristian Lönners debutbok kan vi alla läsa efter 18 maj.

Det blir en 220 sidor lång resa från tidigt 1970-tal, då Bob Marley gästade Sverige och försökte lära ut hur man spelar reggae, fram till i dag.

Författaren meddelar också att det nu finns en fan-sida på Facebook. Ni kan räkna med en recension här i bloggen vad det lider. Om längtan blir för stor kan ni så länge läsa bloggens intervju med författaren Kristian Lönner.

2 kommentarer:

Vegaland sa...

Förväntningarna är minst sagt stora.

Jim sa...

Jag ska ha den...