Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

02 mars, 2010

Vänner på internet

Bloggredaktionen bugar och bockar! Det är verkligen jättekul att ni blir fans till bloggen. På en dryg vecka har antalet fans till Svenska Reggaebloggen ökat från 60 till 111! Ni får säga till om ni kräver något mer än texter. Man måste ju leverera till sina fans. ;)

Jag vill också passa på att tacka alla läsare, artister och producenter som ger mig muntra tillrop. Era uppmuntrande kommentarer gör det lättare för mig att driva bloggen framåt.

5 kommentarer:

Angie sa...

Kan ni inte lägga upp t ex youtubevideor till de artisterna ni skriver om? När det finns tillgängligt vill säga. Eller liknande :) Lite bilder är alltid kul också! :) Annars är det en jätte bra blogg!

Victor sa...

undrar vart kan kommer kunna köpa/ladda hem Kapten röds nya album senare =)
Och att bloggen äger tittar den varje dag!

Prince Herring sa...

Victor, skivan kommer garanterat finnas till salu på SwingKids hemsida, på de stora internetvaruhusen och kanske på Spotify några veckor efter release. Ser du fram emot att höra Kaptens andra skiva?

Victor sa...

Om jag gör! det var det albumet som fick mig fastna för reggaen.=)

victor sa...

Hans första album alltså.. :P