Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

21 mars, 2010

URF vs Öland Roots

Uppsala Reggaefestival har hittills släppt sju bokningar till årets festival. Gentleman & The Evolution, Misty In Roots, Kalle Baah, Kapten Röd, Channel One Sound (UK), Serengeti och Slag Från Hjärtat.

Öland Roots har släppt Helt Off, Diegojah, Mysticman, Fantan Mojah och så ljudsystemen Stereo Steppers, Firehouse Sound och Jah Ark Manifest. Vilken festival har gjort de bästa bokningarna så här långt? Vi kör en omröstning i några dagar!

4 kommentarer:

Gustav sa...

Tycker det är svårt att jämföra med tanke på att de inte har samma ekonomiska förutsättningar. Tycker nästan att URFs line-up är lite svag , medan Roots har Fantan som dragplåster och bra bokningar med DiegoJag och Mystic Man som båda släppt album precis. Måste dock säga att Channel One är en väldigt spännande bokning för URF. Men de saknar det där riktiga dragplåstret. Som Roots har i Fantan då

Björn Owen Johansson sa...

Enligt mig är clashen på Öland Roots den hittills bästa "bokningen". Men URF kommer ju vinna i längden om man bara ser till artistbokningar.

Smancho sa...

Behövs det en Vs? menar det är bara setill och vara med om värmen, kärleken och glädjen man får på Öland Roots. För att senare på året Dra till URF, se sjukt bra band mycket folk, och hänga med ett helt gäng Civil snutar ;)

Prince Herring sa...

Det här är ju bara en avstämning. Vi har ingen aning om hur det ser ut när alla bokningar är gjorda.

Jag tycker absolut att man kan besöka båda, har gjort det själv i många år. :)