Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 juli, 2010

Bloggar från farstutrappan

Nu har er redaktör tagit riktig semester. I skrivande stund (tisdag kväll) sitter jag på min mors farstutrappa och bloggar och lyssnar på surrande insekter och ett allvarligt kattslagsmål. Vad passar då bättre än att tipsa om en ny låt? Den är till och med så ny att bloggen inte hunnit lyssna på den (sitter på riktigt smalt band som till skillnad från det breda bandet i stan inte klarar av streamad musik eller video.

Hursomhelst, här är Tommy Almighty och Fredrik Mikaelsson med låter Sommaren är här.Ha det kul på Öland Roots alla, och glöm inte bort att hålla koll på bloggen i mobilen. Vi finns på på plats och rapporterar om stort och smått så gott vi kan med mobiler, pennor och smalband.

1 kommentar:

Elin sa...

Åååå äntligen en skön sommarplåga att kicka igång dagen med!