Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

27 juli, 2010

Jaqees spelning i Uppsala inställd

För andra gången på ett halvår ställs Jaqees spelning i Uppsala in. Hon skulle spela på Parksnäckan som en uppvärmning inför URF på onsdag. Nu meddelar arrangören att spelningen ställts in på grund av lågt publikintresse.

Förra inställda spelningen var på Katalin i februari.

5 kommentarer:

Anders Olofsson sa...

Först och främst ska vi ha klart för oss att "Lågt publik intresse" handlar om nåt helt annat! Det är så sjukt fegt att skylla det på biljettförsäljning när det egentligen handlar om dåligt management, Och då snackar jag om klubbens ansvar. Ni vet vilka ni är! Låt ingen skugga falla på Jaqee!

Victor Ba sa...

Word Anders!

Anonym sa...

Dåligt upplagt och fräckt av dem, som ville rida på URF publiks rygg, och fick kalla fötter när dem upptäckte att URF hade ett eget warm up på campingen.
180 riksdsaler skulle dem ha också, grrrr

Prince Herring sa...

De sålde faktiskt biljetter för 50 spänn för de som kunde visa upp URF-biljett. Det var ju ett sätt att locka besökare. Jag tror ni är lite väl hårda mot arrangören.

Det var ett förvånansvärt lågt antal sålda biljetter, orsaken till det får andra spekulera i.

Anonym sa...

Ett lågt antal sålda biljetter kunde ju troligt bero på att just URF-besökarna väntade med Jaqee-biljett eftersom priset 50kr enbart gällde i dörren, dvs. ingen chans till förköp.

Vi var ett stort gäng som planerat ett besök.

Trist nevertheless...vi får hoppas på ett gästspel till helgen!