Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

27 juli, 2010

Reggae i Eksjö

Bor man i norra Småland eller har planer på att ta sig dit så kan ett besök på Eksjö Stadsfest vara värt besväret. Bland det digra artistutbudet kan man hitta exempelvis Kultiration, Syster Sol och Helt Off. Dessutom kommer andra akter som kan vara intressanta, t ex Goran Kajfes & Per Ruskträsk, Hoffmaestro & Chraa och Ahamadu Jarr. 27-28 augusti är det dags. Än så länge är inte spelschemat satt.

Totalt kommer 70 artister till stadsfesten i Eksjö.

1 kommentar:

Kent sa...

Hejsan Erik,
Tack för att du gör reklam för Eksjö Stadsfest. Vill bara göra dig uppmärksam på, att du råkat lägga in en bild från förra årets Stadsfest. Du har emellertid inte gjort nå´t fel. De är deras egen hemsida som pekar på fel bild.
Hare bra/Kent