Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

30 juli, 2010

Påminner om funktioner

Det har strömmat till en del nya läsare sedan Öland Roots, glädjande! Tänkte upplysa er och alla andra om några funktioner i bloggen. Följ gärna Svenska Reggaekalendern, den ligger som en flik här i bloggen. Där uppdaterar jag med evenemang som har anknytning till reggae. Vill ni ha med ert evenemang? Skapa en sida på Facebook, bjud in Prince Herring så hamnar evenemanget i kalendern. Ett ganska enkelt sätt att synas i Sveriges mest lästa reggaeblogg och nå många potentiella gäster.

Tycker du att bloggen uppdateras ofta och att du inte hinner gå in och läsa flera gånger varje dag? Då kan en prenumeration på bloggen vara något för dig. Du kan följa den via Facebook, det du behöver göra då är att klicka på att du gillar Svenska Reggaebloggen så hamnar reggaenyheterna i ditt flöde på Facebook. Du kan också följa bloggen på många andra sätt, bland annat via Bloglovin', Feed Demon, Google Reader, Netvibes eller Superstart. Det finns en uppsjö rss-bevakare att välja mellan.

Vill du tipsa redaktionen om intressanta nyheter? Mejla princeherring at gmail.com.

Inga kommentarer: