Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

12 juli, 2010

Bloggen laddar för festivaler

Nu drar det ihop sig för Sveriges två mesta uppmärksammade reggaefestivaler. Till helgen är det Öland Roots dit Sebastian Fernstedt åker för att bevaka för Svenska Reggaebloggen. Om en knapp månad är det dags för Uppsala Reggae Festival. Er redaktör laddar ordentligt redan nu, bland annat genom att ha införskaffa mobilt bredband med kontantkort. Det betyder att det blir seriös uppdatering löpande under hela URF, med framför allt konsertrecensioner. Stor anledning att inte bara besöka festivalen alltså, utan också hålla koll via mobilen vad som händer. Sprid gärna bloggens adress och namn till andra festivalbesökare och reggaenördar!

Påminner också om den pågående tävlingen. Det har kommit in rätt många rätta svar och några felaktiga. Läs mer här och delta gärna! Tävlingen stänger på fredag.

Inga kommentarer: