Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 juli, 2010

Mysticman-tävlingen avgjord

Tävlingen avslutades redan i fredags, men eftersom den intensiva Öland Roots-bevakningen tagit mycket plats och kraft, så väntade vi med tävlingsresultatet till i dag. Johan Leek och Jack Nordqvist visste båda att Holmen Paper driver pappersbruket i Hallstavik där Mysticman är uppvuxen. Vad säger ni om svårighetsgraden på tävlingen? För svårt? För lätt? Antalet felaktiga svar ökade markant den här gången, vilket kan tyda på att det var svårare.

Hur som helst, grattis till Johan och Jack! Ni får era signerade Mysticman-plattor med posten så småningom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det var lagom svårighetsgrad, dom borde hållas på sån nivå att man kan hitta svaret på bloggen och med lite hjälp av Google vilken man kunde denna gång. T.e.x. så står det i ett tidigare inlägg här vilken stad han är från, en googling på " pappersbruk" ger rätt svar =)

Patrik sa...

Var lagom svårt. Ska inte vara för lätt att vinna.