Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

16 juli, 2010

Öland Roots: kortrapport 1

Så, då är slutligen Svenska Reggaebloggens reporter på fältet, Sebastian Fernstedt, anländ och installerad på Öland Roots 2010. Anledningen till denna försening är, i lika delar, sent arbete, dålig sömn och kronisk tidsmisspassning men nu när man sitter i solen på campingen är man ändå bara glad att man är här. Musik från alla håll, trevliga personer man möter och strålande solsken gör att den här festivalen har alla möjligheter att bli lika underbar som förra årets.

Nu väntar först ett dopp för att tvätta bort svetten och dammet från att släpat packning över hela campingen i jakt på en tältplats, sedan Marcus Bergs (sångaren i Kultiration) spelning vid 19.00. Svetten rinner, första ölen är öppnad; Nu är det festival!

Sebastian Fernstedt

Inga kommentarer: