Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

06 juli, 2010

Lite gratis med Desert Rose & Safari Sound

Bandet Desert Rose har precis släppt sitt debutalbum. Det finns gratis att ladda ned. Bloggen har laddat ned men inte hunnit lyssna än. Det blir en recension här så småningom. Tills dess kan ni lyssna själva utan att bli påprackade en massa åsikter. :)

När du ändå är igång och laddar ner gratis, kör en vända förbi Safari Sound och lyssna på deras mix-cd (vad gör förresten skillnaden mellan ett mixtape och en mix-cd när det ändå är en musikmix släppt i mp3-format?).Er bloggredaktör har semester och steker sig vid playa del Östersjön. Därför blir det endast korta texter tills temperaturen gått ner, hjärnan inte är lika kokt och fingrarna fungerar bättre. Det kommer komma texter om Mobster, Etzia, Joey Fever, Desert Rose och många andra inom kort. :)

3 kommentarer:

thuben sa...

En Mix-cd får väl plats på en CD-R kan jag anta?

Prince Herring sa...

Och ett mixtape på 2x45 min kassettband? :)

thuben sa...

Mixtape är nog mer ett utryck, finns ingen bestämd tid, längre ;)