Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 juli, 2010

Upp i molnen bara!

Serengeti hyllades friskt när albumet Standing Steady släpptes i våras. Svenska Reggaebloggen stod också där och viftade med hyllningsflaggan. Nu har duon (eller är det en trio med Lady Louise?) precis släppt en ny singel med tillhörande video, To The Clouds.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker dom är grymt överskattade tycker bara dom har en bra låt och det är "Vår bäste mc" men det är nog pga Roffe jag gillar den.

Däremot tror jag att deras musik skulle funka riktigt bra på dansgolvet men inte i iPoden.

Petter sa...

du tänker på låten som tillägnas junior eric

Anonym sa...

Ja det är den, men efter att ha lyssnat igenom plattan lite närmare så får jag ta tillbaka lite av min kritik dom har några till låtar som är riktigt sköna tex Rumours and lies och To the clouds.

Man är inte sämre än att man ändras sig lite :D