Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

10 juli, 2010

Bloggen firar 30 000 med tävling!

Förra tävlingen, där Hanna från Örebro vann en Helt Off-skiva, föll i god jord hos andra i Reggaesverige. Rub-A-Dub ville haka på och därför gör vi slag i saken. I och med att bloggen firar 30 000 besökare så kör vi! Det blir en ny tävling där två vinnare får varsin signerad Mysticman-platta.

Svara på följande fråga med ett mejl till princeherring@gmail.com. Pappersbruk och reggae verkar höra ihop. Mysticman kommer ursprungligen från en liten bruksort i Uppland. Vad heter företaget som driver bruket på Mysticmans hemort? Ni får en vecka på er att svara och så drar jag två vinnare bland de som kan svaret.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mysticman kanon bra, roligt med tävling