Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

13 juli, 2010

Lars utan bas

Ett av Reggaesveriges viktigaste instrument är borta! Lars Thörnblom, också känd som Lars-på-bas, är numera utan bas. Så här skriver han på sin Facebook-sida:

"Efter en grymt rolig spelning i Alingsås i lördags så bestämde sig någon respektlös idiot för att stjäla min bas. Jag har spelat in det instrumentet, gjort
massa spelningar och spelat in ett antal skivor med den basen. Är tacksam om folk håller utkik på diverse säljsidor. Sprid gärna detta vidare. Hjälp Lars-på-bas att få tillbaka sin bas".

Nu får vi alla hålla utkik efter denna ståtliga, och viktiga, vita elbas av märket Steinberger-Spirit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alingsås visar sig vara fylld av tjuvar!!! lämna tillbaka Lars bas nu på direkten era idioter.

Kommer aldrig att åka till Alingsås!

Anonym sa...

Ptja. Stan är rätt fylld av nötter så men efter en sån spelning o få för sig att sno något så vetifan om jag ska va stolt för att va alingsåsare men får tacka för en underbar spelning.