Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

30 juli, 2010

Mer Störda Poeter i höst

Ni hörde säkert låten Mer Apanage som Svenska Reggaebloggen skrev om i samband med Det Kungliga Bröllopet. Den gjordes av Störda Poeters Sällskap (SPS), ett projekt där Fredrik Mikaelsson är inblandad. Det var tänkt att bli en EP redan före sommaren men, som det lätt blir med projekt, den blev lite försenad.

- Medlemmarna är utspridda över hela landet så det kan vara lite knixigt men internet is the shit för kommunikation, säger Fredrik Mikaelsson.

Han berättar att det varit svårt att skriva deppiga texter, som var deras plan. Det blir gärna gladare texter och musik när det kommer till reggae. Dessutom skulle de låta bli de politiska texterna. Det gick väl så där när första låten handlade om kungahusets apanage. SPS hade för övrigt hoppats på större genomslag med låten.

- Vi märkte rätt snart att folket av det här landet har kungahuset oerhört kärt och att man inte muckar med dem. Man slutar aldrig förvånas, säger Fredrik Mikaelsson.

EP:n ska bli klar till hösten. Det blir 5-6 låtar med stört sväng och halvknäppa texter, lovar han.

Inga kommentarer: