Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

28 juli, 2010

Livelihood ger till fansen

Helt plötsligt, som en överraskning, dök Livelihood upp igen från de nedlagda bandens sälla jaktmarker. Men det verkar vara ett tillfälligt uppvaknande. Svenska Reggaebloggen tog kontakt med keyboardisten Hans Gauffin i bandet för att kolla vad som händer efter det oväntade singelsläppet Vi hör Samman (plus en dubversion av låten).

- Vi har ingen spelning inbokad just nu, men det finns inget som säger att vi inte kommer att spela ihop igen om tillfälle ges. Vi i Livelihood gillar varandra och har kul ihop när vi spelar, denna singel är en present till alla Livelihood-fans därute som en påminnelse om att vi fortfarande finns, även fast vi inte är speciellt aktiva längre.

Än så länge verkar låten bara finnas tillgänglig för nedladdning för SkaWars-medlemmar och för lyssning på Myspace.

3 kommentarer:

Samuel sa...

Sjukt efterlängtad!

Prince Herring sa...

Hans Gauffin meddelar att låten åtminstone kommer finnas för nedladdning på Syster Sols hemsida inom kort, och han försöker få det att funka för nedladdning även på Myspace.

Patrik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.