Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

17 juli, 2010

Club Killers, Mysticman och Alvaret i Barran

Lokaltidningen Barometern bevakar som vanligt Öland Roots. De senare åren har bevakningen handlat mer om musik och mindre om polisens insats. I lördagens tidning skriver Matilda Källén tre recensioner, alla från de tidigaste spelningarna på fredagen. Husbandet Alvaret belönas med tre fjädrar av fem möjliga. Bland annat skriver recensenten om bandets miljöuppmaningar.

Mysticman belönas med två av fem fjädrar. Recensenten tycker att "visst finns där vibbar [...] men spelningen kommer aldrig riktigt igång och Mysticman når inte hela vägen fram".

Bäst recension får Club Killers, med Anna Maria Espinosa vid mikrofonen. Trots att spelningen genomförs kl 17 så "det tar inte mer än ett par minuter för Club Killers [...] att skruva upp stämningen och övertyga", står det i papperstidningen. Än så länge ligger inga konsertrecensioner ute på tidningens hemsida.

Kul att Barometern täcker de tidiga spelningarna. Svenska Reggaebloggens man på plats bevakade kvällens och nattens spelningar och våra recensioner kommer under förmiddagen.

Inga kommentarer: