Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

07 juli, 2010

Påfyllning till URF

Det är en månad kvar till Uppsala Reggae Festival. Häromdagen offentliggjorde arrangörerna en sista(?) påfyllning med artister. Voicemail feat. Alaine (Jamaica), Jahcoustix (Tyskland) och SKAnsen (Uppsala). Det sista bandet kan ni läsa om mer i en konsertrecension från i våras.

På tal om festivaler, i går fick vi klartecken till att bloggen finns representerad på Öland Roots i sommar! Prince Herring själv kan inte medverka, det kan däremot Sebastian Fernstedt. Räkna med texter i bloggen från festivalen under helgen 16-18 juli, eller dagarna strax därefter. Bloggen kommer också närvara på URF med en massiv bevakning. I övrigt ser det ut att bli tunnsått med festivalbevakningar i sommar, tyvärr.

Inga kommentarer: