Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

16 juli, 2010

Tidningsuppslag om Öland Roots

Barometern, Kalmar läns lokala tidning, har i dag ett helt uppslag om utsålda festivalen Öland Roots. Fokus ligger på Kapten Röd, men även arrangören Olof Svensson är intervjuad. Kul att reggaen får plats även i "gammelmedia" ibland.

Kapten Röd berättar om svenska reggaescenen och levererar följande som slutord:

"Öland Roots är en grym festival. Nu när Uppsala Reggaefestival har blivit så stor och opersonlig kommer den som ett alternativ. Den är väldigt jordnära"

I intervjun med Olof Svensson framkommer det att festivalen i år enbart kommer erbjuda vegetarisk mat och att man sett över festivalens samlade utsläpp av koldioxidgaser. Allt är en del av festivalens miljötema. Han avslöjar också att "en väldigt, väldigt stor artist flygs in från Jamaica". Den hemliga artisten gästar Nico D under hans spelning. Läs Barometerns ena artikel inför Öland Roots här. Den stora artikeln med Kapten Röd verkar bara finnas i pappersutgåvan.

Inga kommentarer: