Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

02 maj, 2010

Dagens tips: Jamtech Foundation

Bloggredaktionen har legat lite lågt i två dagar på grund av arbete och postvalborg-trötthet. Men efter social påfyllning igen med goda vänner så kommer nu ett tips för er som vill bredda ert reggaeintag lite.

Jamtech Foundation, som består av Andreas "Mastah L" Larsson och Nils "DJ Niceness" Posse, har precis släppt en ny dansant godbit. Det är en skön mix av house/dans och dancehall. Om ni står ut med okonventionell crossover så dansa loss!

Den som inte rycks med av Flip Up och lämnar soffan/kontorsstolen måste ha betongfötter. Det är galet svängigt! På sång gästar jamaicanen Spectacular. Annars kan man gilla den lite softare Unleash It med vår egen Joey Fever på sång.

Vet ni vad som är bäst? Skivan The Creatures From Jekyll Island är gratis för nedladdning från gruppens hemsida. Flip up!

Inga kommentarer: