Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 maj, 2010

Skaffa festivalkoll del 4: Hässleholm

Danskarna Babylove & the Van Dangos.

 Beroende på när man räknar att sommaren börjar så tror jag att Siesta-festivalen i Hässleholm är en sommar-festival. Visserligen är de inne och snikar på maj men vi snackar ändå norra Skåne, där kan det vara sommarlikt i slutet på maj.

Siesta-festivalen anordnas för åttonde året. Peps Blodsband har spelat där, Svenska Akademien har varit där, Navid Modiri & Gudarna, Ska'n'Ska och Hoffmaestro & Chraa likaså. Det var några renodlade reggaeakter eller de med reggaeanknytning.

Festivalen hålls 27-29 maj och i år kommer Kapten Röd och danskarna i skabandet Babylove & the Van Dangos.

Utanför reggaen så har de intressanta bokningar som Familjen, Andreas Tilliander, Ossler, Sophie Rimheden och The Hives. För att nämna några.

Inga kommentarer: