Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

16 maj, 2010

Svenska akter i internationell tävling

Det pågår just nu en europeisk reggaetävling på nätet och priset är inte dåligt. Som regional vinnare i Norden får man spela på Rototom Sunsplash-festivalen där EM-semifinal och EM-final avgörs. För övrigt har festivalen flyttat från Italien till Spanien i år.

Svenska artister som deltar i reggae-EM är Daniel Asher & Jah Covenant Band, Kapellet och Slag Från Hjärtat deltar. Motståndet är inte så hårt (förmodligen för att ryktet om tävlingen inte spritt sig). Danska Voodoom och norska Jahmal är enda motståndare. I skrivande stund har bara två akter fått röster, Voodoom och Daniel Asher & JCB.

Om du vill rösta, gå in på European Reggae Contest 2010.

Inga kommentarer: