Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

21 maj, 2010

Ras Zacharri gästar i norr

I dag och i morgon gästar en man vid namn Ras Zacharri Sverige. Han har gjort succé i Jamaica med debutskivan Herbs Man (2009) och Gaiakollektivet i Umeå är mäkta stolta över att ha fått hit honom. Svenska Reggaebloggen har dålig koll på Ras Zacharri men Umegrabbarna berättar gärna mer:

- Albumet gästades av Luciano, Gregory Isaacs och Natty King. Han har även spelat in tillsammans med Elijah Prophet, Natural Black m fl. I sommar är Ras Zacharri på Europa-turné och besöker bland annat England, Frankrike, Italien och Polen på några av de största reggaefestivalerna. Gör er redo Skellefteå och Umeå!", skriver Johan i Gaiakollektivet.

Ras Zacharri kommer till Nocks i Skellefteå i kväll och till Scharinska i Umeå i morgon, lördag kväll.

1 kommentar:

Erik sa...

Riktigt coolt att Ras Zacharri kommer till Sverige. Jag är dock inte särskilt imponerad av debutplattan. Ska man lyssna på Ras Zacharri är det bättre att skaffa grejorna han gjort med Manasseh, exempelvis No Bad Mind, When Jah Wrath och Greetings Tena Stelin. Det är blytunga grejor.