Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 maj, 2010

Premiär för Göteborgsklubb

I dag är det premiär för en ny klubb på Musikens Hus i Göteborg. Reggaetation kallas klubben och tanken är det ska bjudas på reggae live, uppblandat med hiphop afrobeat och jazz.

Premiärkvällen står göteborgarna Johan och Djuret på scen. Detsamma gör Seydi Mandoza (Göteborg/Senegal) och Ylijali från Malmö (se bilden). DJ Congalito kommer spela plattor

Bloggen kommer skriva om Johan och Djuret vid ett senare tillfälle.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jao, tummen upp för bloggen! Men du, kan du inte ta o länka till alla dessa artisters hemsidor eller myspace så att det bara är o klicka på Johan o djuret o så kommer man till deras sida o kan lyssna lite. Skulle göra bloggen allt mer attraktiv, och mitt liv mycket enklare :-)

Prince Herring sa...

Ok, jag har tappat lite vad det gäller länkandet. Ska försöka styra upp kopplandet till andra sidor. Men så svårt är det inte att hitta, va? ;)