Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

22 maj, 2010

Här du får gratis!

Det har kommit flera släpp inom svensk reggae den senaste veckan. Hemliga Sheya Misson, som Svenska Reggaebloggen skrivit om förut, har nu kommit med sin singel. Det är den mest inspelade sommarlåten som nu fått en reggaeversion. Nej, jag pratar inte om Öppna Landskap eller Sommaren Är Kort, utan om Gershwins Summertime. Den kommer vara med på hennes album Nine Signs And Heavy Bliss som är färdigt men ännu inte har något releasedatum. Hör låten här nedanför.Ljudsystemet Rough Lynx har precis släppt en mix-samling. Du kan ladda ned deras högklassiga mix här.

Partillo och I-Smile från Slag Från Hjärtat hörs i en remix, först släppt till eminenta hiphopsajten whoa.nu. Låten gjordes som hiphop först av Ison & Fille men nu hör du Lägg Ner Era Vapen med I-Smile på sång.

DJ Rootsman har gjort en låt som ligger ute för gratis nedladdning, Reggae Addict. Borde passa oss alla eller? Hör gärna låten här eller ladda ner den från länken.

DJ Rootsman - Reggae Addict (Rebelyouth Production)

Till sist en remix av Blenda Sound av albumaktuelle Million Stylez singel Supastar. Ta på dig dansskorna!

1 kommentar: