Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 maj, 2010

Skaffa festivalkoll del 5: Näsåker

En festival som hålls samtidigt som Uppsala Reggae Festival, 5-7 augusti är Urkultsfestivalen i Näsåker vid Nämforsen i Ångermanland. Ett flertal akter med reggaekoppling är bokade: Dag Vag, Kapten Röd, Faela!, Jaqee och Serengeti.

Festivalen brukar locka till sig reggaepubliken och artisterna. Förra året var Glesbygd'n och Hoffmaestro & Chraa där. Det är mest en folkmusik- och världsmusikfestival och den har en långvarig historia, 1995 var första gången den anordnades.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan tipsa om att Dag Vag är bokat till trästocksfestivalen i skellefteå som för övrigt är sveriges största gratisfestival.